Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna snimka

VIDEO Kamion naletio na ženu, ona skočila na noge i potrčala za vozačem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamion se zabio u motocikl jedne Indijke, 'pomeo' je s ceste i umalo pregazio. Ona je skočila na noge i potrčala za njima.

Nadzorne kamere u Indiji snimile prometnu nesreću na raskrižju, u kojoj kamion nalijeće na motocikl kojeg vozi žena, ruši ga na cestu zajedno s vozačicom , umalo ih oboje pregazi te nastavlja dalje kao da se ništa nije dogodilo.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

>> VIDEO Strava u busu: Vozač se onesvijestio, putnici spašavali sebe i autobus

Ono što je prolaznike šokiralo jest da je vozačica motocikla odmah nakon što je kamion srušio i nju i motocikl, skočila na noge i potrčala za nesavjesnim vozačem, prenosi Daily Mail.

Nesreća se zapravo dogodila tako da je motociklistica skretala na raskrižju, a vozač kamiona, je vjerojatno nije niti primijetio, a potom vjerojatno niti osjetio da je udario u nešto na cesti, jer je samo nastavio voziti dalje.

Prema posljednjem izvještaju Svjetske zdravstvene organizacije, u Indiji godišnje u prometnim nesrećama pogine oko 130.000 osoba, odnosno 14 osoba svakih sat vremena! To je ujedno i najcrnija statistika te vrste na svijetu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene