Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraživala korupciju

VIDEO Kamera instalirana na autu snimila napad na ukrajinsku novinarku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamerom instaliranom na automobil ukrajinske novinarke Tatjana Črnovol, snimljen je napad na nju. Na snimci se vide i napadači...

Tatjana Črnovol, 34-godišnja ukrajinska novinarka, poznata po istragama korupcije starijih državnih dužnosnika, pretučena je utorak navečer, kada su njezin automobil zaustavili napadači. Događaj je snimljen kamerom koja je bila instalirana na njezinom automobil.

Pročitajte i ovo Požar u čeličani Novolipetsk Strateški cilj Eksplozije u Rusiji! Dronovi stavili važnu rusku čeličanu van pogona, proizvodila dijelove za projektile Slika nije dostupna Potres mozga, masnice... Ukrajinska novinarka pretučena u Kijevu

Črnovol je napadnuta u blizini Kijeva, nekoliko sati nakon što je objavljen njezin članak o imovini državnih dužnosnika. Na snimci se jasno vide tablice vozila iz kojeg su izašli napadači te dvojica muškaraca koji su iz njega izašla.

Ukrajinska novinarka pretučena u Kijevu

'Autom su vozili prema meni, pokušali se sudariti sa mnom. Iskočila sam iz auta i pokušala pobjeći, ali su me ulovili i počeli me tući', ispričala je Tatjana Črnovol u bolnici, objavio je Reuters.

Črnovol je u napadu slomljen nos te je zadobila potres mozga i brojne masnice. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene