Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže oluja

VIDEO Kalifornija se priprema za veliko nevrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjetar će puhati brzinom od 130 kilometara na sat, ponegdje bi moglo pasti više od 360 litara kiše po četvornom metru, vožnja po mostovima i vijaduktima bit će izuzetno riskantna.

Kalifornija se sprema za još jednu u nizu snažnih oluja koja će tamošnjem priobalju i planinskom području donijeti obilnu kišu i olujni vjetar brzine do 130 kilometara na sat.

Pročitajte i ovo Ilustracija Što se to događa? Snažno nevrijeme prouzročilo probleme: Poginula jedna osoba, otkazani letovi, evakuacija stanovništva... NE Krško obilne kiše Iz nuklearke Krško poslali obavijest zbog nabujale Save: "Osoblje je u stanju pripravnosti"

>> Snijeg, kiša, olujni udari bure: Na put ne idite bez zimske opreme

Lokalne su vlasti stanovništvo upozorile na opasnost od bujica vode i mulja, a vozači kamiona i kampera pozvani su da paze na jake bočne udare vjetra prilikom prelaska mostova i vijadukata. Upozorenje se odnosi i na slavni most Golden gate u San Franciscu.

Stanovnici malog planinskog mjesta Truckee pripremili su vreće s pijeskom, s obzirom da je najavljen visoki vodostaj i moguće izlijevanje rijeke Truckee. Meteorolozi kažu da bi ponegdje moglo u samo 24 sata pasti više od 360 litara kiše po četvornom metru. Postoji opasnost i od nestanka struje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene