Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Ispred vrtića!

VIDEO Kako se 30 ovisnika u sekundi skupilo oko dilerovog auta...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorna kamera uhvatila je skupinu dilera kako iz automobila raspačavaju drogu ovisnicima u deliriju.

Mjesto radnje Birmingham, vrijeme radnje 8:30 sati ujutro. Automobil se zaustavlja samo nekoliko metara od dječjeg vrtića. U trenu oko njega se skupilo tridesetak osoba u deliriju. Ne, ne radi se sladoledarskom kamionu nego o automobilu lokalnih dilera.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće" Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna

Britanska policija objavila je snimku nadzorne kamere na kojoj se jasno vidi kako automobil staje nasred ceste, zaustavljajući sav promet. Pritom se oko njega u rekordnom roku sjatilo na desetke ovisnika, a muškarci u automobili, svaki kroz svoj prozor dilaju drogu, piše Daily Mail.

>> Najjači meksički narkobos El Chapo 'ubijen u Gvatemali'

'Nikada u svojoj karijeri nisam vidio ništa slično. Očekivali biste da se kupoprodaja droge odvija na diskretan način, a ne ovako', rekao je policijski zapovjednik Nick Walton.

Nakon što su pregledali ovu snimku, dilere su pratili policajci u civilu sa skrivenim kamerama i otkrili kako drogu dilaju i u parkovima te u dječjim igralištima. U ovoj operaciji, nazvanoj 'Operation no deal' uhićeno je 29 osoba.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene