Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I ne kasni na posao

VIDEO Kako bi došao na posao svaki dan hoda 33 kilometra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 1988. svaki dan do posla i natrag kući hoda 33 kilometra, bez obzira na vrijeme.

Amerikanac James Robertson (56) iz Detroita, svaki dan pješači 33 kilometra. Tako je još od 1988. kada mu se pokvario automobil, a on si nije mogao priuštiti drugi, javlja CNN.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv"

O njemu je izvijestio The Detroit Free Press, a ubrzo je počelo prikupljanje donacija kako bi Robertson kupio automobil.

Ima diplomu liječnika, ali nema posao - Evo čega se dosjetio!

Ovaj 56-godišnjak, kaže njegov šef, nikada ne kasni na posao, bez obzira na to kakvo je vrijeme. Na posao kreće u 8 ujutro, a radno vrijeme mu je od 14 do 22 sata. Preko tjedna, ističe Robertson, malo spava, ali sve nadoknadi vikendom. Zarađuje 10,55 dolara po satu (oko 70 kuna), nedovoljno da bi mogao kupiti, osigurati i održavati automobil.

Stoga je jedan mladić, pročitavši njegovu priču odlučio pokrenuti prikupljanje donacija i do sada prikupio 30.000 dolara (oko 197.000 kuna) - sasvim dovoljno za automobil.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene