Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava na češkojm autoputu

VIDEO: Jurio krivim smjerom i podletio pod kamion!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Češkoj, na autocesti u blizini grada Hranice na Morave, muškarac je vozio u suprotnom smjeru na autocesti i to nekih 4,5 kilometra. Zaustavio se tek nakon što je udario u kamion. Vozač je preživio, ali se nalazi u bolnici i njegovo stanje je kritično.

Vozač je doslovce jurio trakom za pretjecanje, ali u suprotnom smjeru! I u niti jednom trenutku ne smanjuje brzinu. Čovjek koji je snimio ovaj video prvo je zvao policiju svojim mobilnim telefonom, opisivao je što vidi i krenuo je snimiti video nakon što je prekinuo vezu s policijom. Crni Volkswagen je jurio krivim smjerom brzinom oko 150 km/h. Naposljetku se dogodilo najgore. Prvo je okrznuo srebrni automobil, da bi nakon još pola kilometra udario u kamion koji je vozio srednjom trakom. Nakon toga se zanio na skliskom kolniku, počeo se okretati oko svoje osi da bi završio pod kotačima drugog automobila. Dijelovi olupine automobila su bili razasuti na udaljenosti od 150 metara.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron Ima jasan stav Macron žestoko kritizirao zapadne saveznike: "Nemojte biti kukavice, povijest će vas pamtiti" Sudar vlaka i kamiona u Češkoj Očevid u tijeku VIDEO Sudar vlaka i kamiona u Češkoj: Jedna osoba poginula, više ozlijeđenih

>> VIDEO: Krivim smjerom autoceste u smrt!

>> Ponovno krivi smjer, policija spriječila tragediju!

Sumanuti vozač je imao sreće što su u blizini bile dvije medicinske sestre te su pomogle pri njegovom spašavanju. Još uvijek je u kritičnom stanju, na aparatima za održavanje života, a pored toga je još i dijabetičar.

36-godišnji vozač se čudno kretao i prije nego li je krenuo suprotnim smjerom.  Na mjestu gdje se autocesta sužavala, on se jednostavno nije vratio u svoju traku i nastavio je voziti iduća 4,5 kilometra. Čak je putem uništio i prometne znakove. Još uvijek se spekulira zašto je došlo do toga. Ostavlja se mogućnost da je muškarcu pao šećer u krvi te da je možda pao u nesvijest. Srećom, u ovoj nesreći nije nitko drugi stradao a materijalna šteta iznosi 1,5 milijuna čeških kruna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene