Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poplave u Srbiji

VIDEO Pogledajte kako nezaustavljiva bujica ruši sve pred sobom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici južne Srbije muku muče s problemima koje im je uzrokovala nabujala Južna Morava. Rijeka se izlila i poplavila polja, dvorišta i podrume.

Zbog obilnih kiša i topljenja snijega naglo je porastao vodostaj Južne Morave zbog čega se rijeka izlila iz korita. Situacija se sada normalizirala, no općinama Vranjska Banja i Vladičin Han i dalje je na snazi izvanredna situacija. Na području Vladičina Hana Južna Morava se izlila na pedesetak mjesta.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području" Nestala djevojčica Danka nestala kod Bora FOTO Dvogodišnju djevojčicu tražili cijelu noć, stotine ljudi na terenu: "Dok sam se okrenula, više je nije bilo. Još ne govori"

Vodena bujica srušila je 15 stupova dalekovoda zbog čega je 300 kućanstava ostalo bez električne energije, a neke su obitelji bile i evakuirane.

Na jugu Srbije izvanredno stanje zbog poplava

Potopljena su polja, dvorišta, garaže i podrumi, a u selu Korbevac srušen je most zbog čega je 50 kućanstava ostalo odsječeno, piše Kurir.

Tijekom jučerašnjeg dana na tom je području palo 25 litara kiše po četvornome metru.


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene