Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pad Air Franceovog Airbusa

VIDEO: Još najmanje 20 dana tragat će se za tijelima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski veleposlanik u Brazilu Pierre-Jean Vandoorne rekao je kako se potraga za tijelima poginulih u avionskoj nesreći Air Franceovog Airbusu nastavlja i kako ne zna kada će je privesti kraju.

‘Potraga će se nastaviti, a samo će vrijeme reći kada ćemo smanjiti njezin opseg i kada će ona prestati', rekao je Vandoome nakon sastanka s pripadnicima brazilske mornarice, prenosi Reuters. Brazilske zračne snage potvrdile su kako nisu pronašli 44 tijela, kako je ranije bilo rečeno, već 43 te kako će se potraga nastaviti barem još sljedećih 20 dana.

Pročitajte i ovo Keksi (Foto: Getty) Odmazda zbog subvencija SAD najavio nove carine od 25 posto na europske proizvode među kojima su keksi, salame, jogurti, maslac... Airbus AS350, ilustracija (Foto: AFP) nije poznat uzrok pada Putovali na glazbeni festival: Srušio se helikopter u Norveškoj, najmanje četvero ljudi poginulo

>> VIDEO: Pronađeno još 21 tijelo iz srušenog Airbusa

Air France mijenja brzinomjere na ‘airbusu’ A330 i A340

Sindikalni dužnosnici objavili su da je Air France zamijenio brzinomjere na cijeloj floti prekooceanskih zrakoplova 'airbus' A330 i A340. Istražitelji nesreće Air Franceova zrakoplova na letu 447 ispituju mogućnost da su se vanjski mjerači brzine zaledili i dali krive podatke računalu zrakoplova.Air France je obećao da će do kraja mjeseca zamijeniti stare brzinomjere na zrakoplovima tipa A330 i A340 pošto su se piloti požalili da se zamjena, koja je počela u svibnju, ne obavlja dostatno brzo. Eric Derivry, glasnogovornik sindikata pilota SNPL-a, rekao je da je sada cijela flota opremljena novim senzorima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene