Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traženi odjevni predmet

VIDEO: Japanci prodaju grudnjake za muškarce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanci su zaključili kako grudnjaci nisu korisni samo ženama, pa su ih počeli proizvoditi i za muškarce. U samo dva tjedna prodali su ih više od tristo komada.

Japanska online trgovina donjim rubljem prodaje grudnjake za muškarce koji se vole odijevati poput žena. Ovi su odjevni predmeti veoma brzo postali najprodavaniji u trgovini, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Država prodaje vozila viđeno - kupljeno Država prodaje 24 vozila: U ponudi auti, kamioni i gliseri... Proizvodi u trgovini Fortenovin poljoprivredni sektor Hrvatski suverenisti: "Vlada ne smije dopustiti da izgubimo bitnu granu gospodarstva, kao što smo izgubili Inu i banke"

Od kada su ih počeli prodavati prije dva tjedna na 'Rakutenu', velikoj japanskoj web shop stranici, trgovina 'Wishroom' prodala je više od 300 muških grudnjaka koji koštaju 2.800 yena (oko 180 kuna). Ova online trgovina bavi se još prodajom muških hulahopki te donjeg rublja za žene.

'Volim ovaj osjećaj kada je sve stisnuto uz mene', rekao je Masayuki Tsuchiya, predstavnik 'Wishrooma'.

Izvršna direktorica 'Wishrooma', Akiko Okunomiya rekla je kako je bila iznenađena brojem muškaraca koji su oduševljeni ovim proizvodom.

'Mislim da se sve više mušaraca zanima za grudnjake. Od kada smo ih pustili u prodaju, muški grudnjaci od potrošača dobivaju samo pohvale', rekla je.

Prodaja grudnjaka za muškarce otvorilo je raspravu online u kojoj sudjeluje 8.000 ljudi koji debatiraju oko toga trebaju li ili ne muškarci taj proizvod. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene