Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grubo slijetanje

VIDEO Izrekli sudbonosno 'da' pa im se srušio balon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kerin i Jonathan taman su izrekli sudbonosno da, a onda ih je sudbina iznenadila i naglo prizemljila.

Vjenčanje koje je u okolici San Diega organizirano u balonu završilo je grubim prisilnim slijetanjem mladenaca i svih uzvanika. Kerin i Jonathan Narcisse upravo su izrekli sudbonosno da kada ih je sudbina naglo prizemljila.

Pročitajte i ovo Mirnesa S. Zaljubljena i zaručena Miki u zatvoru čeka dozvolu za vjenčanje, a iz jednog razloga svog zaručnika još nije upoznala: "On također želi djecu" Slika nije dostupna Nesreća u Nizozemskoj VIDEO Balon sletio na jezero, dvoje ozlijeđenih

>> Nakon nesreće u Sloveniji zabranjeni letovi balonima

Pilot plavo-žutog balona u dva je navrata promašio mjesto predviđeno za slijetanje, a kako je za KGTV prepričao Jonathan, 'odjednom smo počeli propadati'. Udarili su u ogradu jedne obiteljske kuće te se jednom odbili od tla, nakon čega su gotovo svi završili ispruženi na zemlji, a ostaci balona su bili posvuda, najvećim dijelom na jedjnom stablu.

Lakše je ozlijeđen tek jedan od uzvanika, a ostali su događaj komentirali s neskrivenom dozom ironije, sretni što su preživjeli.

Jonathan se, inače, strahovito boji visina, ali je svojoj dragoj odlučio ispuniti želju da, ako ikada stupi u drugi brak, to učini u zraku, po mogućnosti na nekoj 'konkretnoj' nadmorskoj visini.

Predstavnici kompanije u čijem je vlasništvu balon nisu htjeli komentirati incident.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene