Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomoć stigla za dva sata

VIDEO: Izboden na smrt, prolazili pored njega bez sućuti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beskućnik Alfredo Tale – Yax, izboden je na smrt nakon što je priskočio u pomoć napadnutoj ženi u Queensu.

Njujorška policija objavila je snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi kako se odvijao napad. Začuđujuće je ono što se događalo nakon napada, javlja Reuters. 31-godišnji Tale – Yax, imigrant iz Guatemale, izboden je u prsa, a policija sumnjiči muškarca koji je već počinio ubojstvo tjedan dana prije. Na snimci se vidi kako Tale –Yax leži na ulici s licem prema tlu, dok se prolaznici uopće ne zaustavljaju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oglasila se policija U Zagrebu izboden mladi Nepalac: Završio u bolnici s teškim ozljedama Beskućnici na Trgu svetog Petra ŽIVIO NA ULICAMA RIMA Tragična smrt u Vatikanu: Beskućnik iz Njemačke preminuo je na Trgu svetog Petra

Tale - Yax je izboden u 5.40 sati, a pomoć je stigla 7.23. Pokraj njega je prošlo više od 20 ljudi, piše New York Post. U trenutku kada je do njega došla hitna pomoć, više mu nije bila spasa. Neki stanovnici prema ovom su incidentu izrazili šok. 'Ne razumijem kako možete samo prolaziti pokraj nekoga, vidite da leži na cesti i da mu je potrebna pomoć, a da ništa ne poduzmete. To je ludo', rekao je Cory Scott. Mediji nisu prenijeli informaciju o tome kako je u cijelom događaju prošla napadnuta žena.

Snimku nadzorne kamere i reakcije građana možete pogledati u priloženom videu.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene