Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dekoncentrirao igrače

VIDEO Izbacili ga s turnira u pikadu jer izgleda kao Isus Krist!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog frapantne sličnosti Isusu Kristu, Nathana su izbacivači izveli s finala turnira u pikadu jer je dekoncentrirao publiku, ali i igrače.

Vatreni obožavatelj natjecanja u pikadu Nathan Grindal (33) mirno je s još oko 4.500 ostalih gledatelja uživao u finalu jednog turnira u britanskom gradiću Butlinsu, koji je prenosila i televizija. No, njegova duga kosa i brada, zbog koje frapantno nalikuje Isusu Kristu, u jednom su trenutku počele dekoncentrirati ljude oko njega. Mnogi su očito pomislili da je sam Sin Božji došao gledati pikado pa su počeli vikati 'Isuse!'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Različiti običaji Pšenica, panjevi, slama, a onda je došlo i drvce: Nekad se danas slavila Nova godina Ilustracija Hrvatski običaji Danas je Veliki petak, znate li što to znači? Crkve su u tišini, vjernici dan provode uz post i nemrs

>> Gradi novu Noinu Arku jer mu je Bog tako rekao!

Glas o njegovoj prisutnosti proširio se brzinom svjetlosti pa su koncentraciju počeli gubiti i finalisti turnira Phil Taylor i Kim Huybrechts. Zbog svega su intervenirali izbacivači, njih čak šestorica, koji su došli po Nathana i izveli ga van, a tada je već doslovno cijela dvorana izvikivala njegovo, tj. Isusovo ime. Neki su vikali i 'Tko voli Isusa, neka ustane!'.

Kako javlja Daily Mail, Nathanu čitava situacija nije nimalo dobro sjela. U Butlins je s nekoliko prijatelja došao samo radi pikada, a ispalo je da mu je zbog duge kose i brade, koje pušta posljednja tri mjeseca, zabranjeno gledati najveću životnu zanimaciju. Nakon što je istjeran iz dvorane, bio je na rubu plača, a izbacivači su mu u obližnjem kafiću za utjehu platili pivo, rekavši mu da finale može gledati za šankom na televiziji.

'Svi su me zadirkivali, govorili su da sam netko drugi. Da me bar nisu izbacili van. Otjerali su me zbog nečega što nema veze sa mnom, to je diskriminacija. Nisam došao gledati pikado prerušen u Isusa, to sam bio ja', ispričao je kasnije Nathan, inače Australac koji proteklih nekoliko godina živi u Britaniji. Ipak, kaže da mu se javilo dosta ljudi sa zahtjevima za autograme. Dodaje da se potpisivao svojim, a ne Isusovim imenom.

Na pikado turniru na kraju je pobjedu odnio Kim Huybrechts, dok je gubitnik Phil Taylor dio krivnje za vlastiti neuspjeh pokušao svaliti na Nathana. 'Vidim li Isusa još jednom, osobno ću ga razapeti', izjavio je Taylor nakon meča.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene