Obavijesti Video Pretražite Navigacija
You Tube uklonio video

Brutalni islamisti zaprijetili američkom predsjedniku i Bijeloj kući - I to kako!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Militanti Islamske države zaprijetili su Bijeloj kući i predsjedniku Baracku Obami u novom videu.

Napad islamista na Bijelu kuću napravljen je u stilu trailera za blockbuster naziva 'Flames of war, the fighting has just begun', a prikazuje zamaskiranog čovjeka u crnom koji puca zarobljeniku u glavu, piše Guardian.

Pročitajte i ovo Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje uhićena je Kod majke osmero djece u grudnjaku pronađen pištolj, u čarapi metci: "Nabavila sam pištolj toga jutra..." Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!"

Pri kraju video snimke su kadrovi Bijele kuće snimljeni iz vozila koje se kreće. Video je objavljen u utorak, nakon što su Amerikanci najavili kako bi se američke vojne snage mogle pridružiti iračkoj vojsci u borbi protiv IS-a, iako je Barack Obama rekao kako vojska SAD-a neće biti uključena u borbe na tlu.

SAD počeo zračne napade na Islamsku državu

Na snimkama se vidi kako američke tenkove raketama napadaju džihadist i čuje se Obama kako govori da američka vojska neće sudjelovati u borbama na tlu. Na kraju videa stoji 'Uskoro'.

YouTube ga je povukao jer krši njihova pravila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene