Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema pojma odakle mu

Iskašljao čavao koji mu je u licu bio 30 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Colorada ostao je u šoku kada je, nakon što je osjetio oštru bol ispod desnog oka, iskašljao hrđavi čavao dugačak 2,5 centimetra.

'Osjetio sam snažnu bol ispod desnog oka pa sam malo prilegao. Odjednom sam se zakašljao, a čavao je izišao van kroz moje grlo', ispričao je 72-godišnji Prax Sanchez, piše APTN. Najneobičnije od svega je to što se on uopće ne sjeća da je ikada imao nesretni slučaj povezan s čavlima. Nakon što je iskašljao čavao dugačak 2, 5 centimetra, Prax je  te otišao u bolnicu u Colorado Springsu po pomoć.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prestanite s konzumacijom Zbog mogućih komadića metala s polica se povlače kolači s kakaom, možete ih vratiti i bez računa Slika nije dostupna Odraz stanja u društvu Lice tuge: Ispred nje hrpa trešanja, a kupca nigdje - fotografija prodavačice s Britanca govori više od riječi

Nakon nekoliko pregleda i nalaza, liječnici su zaključili da Prax nema nikakvih oštećenja uzrokovanih metalom. .'Nemam pojma odakle metal u mojem licu', rekao je Prax, a liječnici kažu kako je vrlo vjerojatno da je čavao u njegovom organizmu 30 godina. 'Jednom kada uđe u organizam, oko njega se stvore malene membrane i postaje strano tijelo', objasnio je liječnik Jamieson Kennedy. Prax Sanchez čavao sada čuva u plastičnoj vrećici, a jednog dana planira ga uokviriti.




 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene