Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pothvat vrijedan divljenja

Potez hrabrog mornara koji je svijet ostavio bez teksta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrabri mornar skočio je s 12 metara visoke palube tankera Cheikh El Mokrani u Sredozemno more kako bi spasio kita čiji se rep zapetljao u ribarsku mrežu.

Čamac za spašavanje s tankera Sheikh El Mokrani već je bio u moru, no ljudi u njemu nisu uspijevali osloboditi kita bez da uđu u more.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalima i spašavanje odsječenih nakon potresa na Tajvanu - 1 Utrka s vremenom FOTO Potraga za nestalima u potresu na Tajvanu: Stotine su odsječene, više od tisuću ozlijeđenih Slika nije dostupna Nije se mogao pomaknuti VIDEO Akcijom iz zraka uspjeli spasiti kita koji se zapleo u mrežu

Iako mu je trebalo neko vrijeme da skupi hrabrost, jedan mornar na tankeru u tom je trenutku riskirao teške ozljede i bez prsluka za spašavanje skočio u more s 12 metara visine. Nakon nekoliko minuta u pomoć mu je priskočio još jedan mornar i uspjeli su prerezati mrežu i osloboditi kita.

U samo nekoliko dana snimku je na YouTubeu pogledalo više od milijun ljudi, a hrabri mornar je dobio na stotine pohvala u komentarima. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene