Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljednji sati na životu

VIDEO: Hoće li snimka riješiti misterij smrti Busheva savjetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo pomoćnika bivšeg predsjednika SAD-a pronađeno je u hrpi smeća prošlog petka, a snimka koja je procurila u javnost mogla bi razjasniti što se zapravo dogodilo.

John P. Wheeler III (66) bio je vojni službenik Pentagona tijekom vijetnamskog rata da bi s vremenom postao utjecajni američki stručnjak za sigurnost. Služio je u administraciji trojice američkih predsjednika i pomogao je pri izgradnji memorijalnog centra Vijetnamskog rata.

Pročitajte i ovo Ilustracija UHIĆEN SUPRUG Obrat u slučaju nestale Srpkinje - u podrumu pronađeni jezivi dokazi, suprug je potrošio 420 eura na sredstva za čišćenje Ilustracija slučaj uzdrmao srbiju Misteriozan nestanak Beograđanke - krenula je na let za Washington, nije se nikad ukrcala: "Samo se molimo da bude sigurna"

Posljednji put je viđen u četvrtak, dan prije smrti, a snimka jednog od trenutaka tog dana procurila je u javnost. Samo 14 sati prije smrti Wheeler je snimila nadzorna kamera kako zbunjeno i dezorijentirano hoda hodnikom svoga ureda. Oko 20:30 nekoliko osoba mu je prišlo i upitalo treba li mu pomoć, no Wheeler ju je odbio da bi ga sutradan pronašli mrtvog u hrpi smeća na obližnjoj livadi.

Policija je uvjerena kako je riječ o nasilnoj smrti, no nisu htjeli otkriti na koji način niti zašto. No, to nije prvi put da su Wheelera uhvatili 'dezorijentiranog'. Dva dana prije smrti prišao je čuvaru parkirališta zgrade u kojoj radi, u tamnom odijelu bez kravate i samo s jednom cipelom. Cipelu je nosio u ruci i nije imao kaput iako je vani bilo veoma hladno.

Čuvaru je rekao da nije pijan već da su ga opljačkali i odnijeli mu aktovku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene