Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarni ispad

VIDEO Gradonačelnika na cracku snimili kako prijeti UBOJSTVOM!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnika Toronta Roba Forda sustigao je novi skandal. Ovoga je puta osvanula snimka na kojoj nekome prijeti ubojstvom.

Samo dva dana nakon što je odbio podnijeti ostavku, unatoč priznanju da je pušio crack, gradonačelnik Toronta Rob Ford našao se u novom, možda još i većem skandalu.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

Dnevni list Toronto Star na svojoj je web stranici objavio snimku pobješnjelog Forda koja obiluje psovkama i prijetnjama ubojstvom.

>> 'Pušio sam crack, ali ne znam točno kada jer sam bio mrtav pijan'

Gradonačelnik na videu ljutito razgovara s nepoznatim muškarcem i neprekidno mu govori kako će neku treću osobu ubiti. 'Umrijet će ili on ili ja', kaže u jednom trenutku.

Nedugo nakon objave, Ford je izjavio da je na snimci bio pijan k'o majka te da ga je sram.

Iako je sasvim izvjesno da je Ford u trenutku bijesnog ispada bio pijan, činjenica je da su mu riječi poput 'ubiti' i 'ubojstvo' svako malo izlazile iz usta.

Ipak, kako navode i u Toronto Staru, valja napomenuti da kontekst u kojemu je snimka nastala nije jasan, a nije poznato ni koga je to Ford htio smaknuti.

Gradonačelnik je danas ponovio ono što je govorio i u utorak, kada je zapanjio svoje sugrađane odbijanjem podnošenja ostavke.

'Sve što mogu reći je da sam činio greške. (...) Kada ste u takvom stanju... Nadam se da nitko od vas nikada nije bio i nikada neće biti u takvom stanju. Užasno se sramim. Cijeli će svijet ovo vidjeti', kazao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene