Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ti si vol'

Gradonačelnik snimljen kako zlostavlja djelatnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ionel Galatanu, gradonačelnik rumunjskog grada Odobesti našao se u nevolji kada je jednu od, kako kažu svjedoci, mnogih nasilnih eskapada snimila žrtva i snimku dala medijima.

Mobbing u gradskoj vijećnici samo je posljednja u nizu optužbi na račun gradonačelnika Ionela Galatanua, koji unatoč snimci tvrdi da nikada nije dignuo ruku ni na jednog svog zaposlenika. On, naime smatra da je to osveta jednog od njegovih bivših djelatnika kojeg je otpustio. Gheorghita Cristea, u Vijećnici zaposlen kao blagajnik za vrijeme incidenta, snimio je događaj kada ga je gradonačelnik u svom uredu udario. Žrtva tvrdi da mu je šef stvarao nevolje budući da je posao dobio preko natječaja, javlja Pro TV.

Pročitajte i ovo NATO Ciljevi su u Ukrajini NATO: "Pad ruskog drona u Rumunjskoj nije namjerni napad" Rumunjska policija, ilustracija POTRAGA ZA TIJELOM Strava u Rumunjskoj: Pronašli izgrizenu ruku kraj rijeke, doznali da je riječ o ubojici

'Počeo me tražiti moj novac, bez razloga. Kada sam rekao da mu ga neću donijeti, kazao mi je kako će me otpustiti', ispričao je potreseni Cristea. Potom je sa sobom u olovci počeo nositi skrivenu kameru, kako bi imao dokaz o amoralnom ponašanju gradonačelnika. Tako je i snimio incident. Na snimci se može vidjeti gradonačelnik kako se verbalno i fizički iživljava na zaposleniku. Kada su ga prisutni pokušali smiriti, nasilnik je kazao: 'Kako da ne budem nervozan? Zar ne vidite da stoji ovdje poput vola i ništa ne govori. Imam krave koje me razumiju bolje od tebe. Ti si vol!'

Nakon što su mu pokazali video, gradonačelnik još uvijek tvrdi da su to sve samo laži. 'Ako sam ikada išta od njega uzeo, platit ću mu to 9.000 puta', odgovara Galatanu. Na pitanje je li blagajnika ikada udario, gradonačelnik kaže: 'Vidio sam slike koje ne mogu objasniti. Nisam ga udario. On je samo snimao ljude po cijele dane, pa sam otišao u vijećnicu i ukinuo njegovu poziciju, jer mu nisam želio dati plaću za snimanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene