Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantno

VIDEO Golemi aligator sijao strah pred trgovačkim centrom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šok, nevjerica, strah, panika i opće zaprepaštenje zavladali su u trgovačkom centru pred kojim se niotkuda stvorio aligator.

Gotovo dva metra dug aligator zaprepastio je kupce i zaposlenike velikog trgovačkog centra u Apopki, gradiću u središnjem dijelu američke savezne države Floride.

Pročitajte i ovo U trgovačkom centru u Sydneyju muškarac je napadao prolaznike nožem, ubila ga je policija - 11 Horor VELIKA GALERIJA Suze na licima, majke s djecom u nevjerici: Šokantan napad blokirao centar Sydneyja Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Hrabar potez Uznemirujuće: Pogledajte heroja koji je napadaču iz Sydneyja hrabro stao na put kako bi zaštitio ženu s djecom

>> Sve za rekord: Ubili dosad NAJVEĆEG aligatora

U nedjelju se ujutro došuljao do ulaza u centar i počeo vrebati sve oko sebe. Automatska su se vrata neprestano otvarala i zatvarala sve dok ih djelatnici centra nisu zaključali.

Uskoro je na mjesto događaja stigla policija koja je opasnog reptila pokušala namamiti da se makne od ulaza.

WKMG javlja da su se u međuvremenu počeli okupljati i znatiželjnici naoružani fotoaparatima. To se gmazu nije svidjelo pa je pobjegao u obližnju šumu i otada nije viđen.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene