Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napokon prava obitelj

VIDEO: Gay par uz pomoć surogat majke dobio kći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki gay par doputovao je uz Indiju kako bi napokon dobio dugo željeno dijete uz pomoć surogat majke.

Brad Fister i Michael Griebe, oboje iz Kentuckyja, platili su oko 60.000 dolara klinici za umjetnu oplodnju u južnoindijskom gradu Hyderabad, piše REuters. Tamo je donirana jajna stanica oplođena Fisterovom spermom, a trudnoću je iznijela indijska surogat majka.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Rezultat je beba Ashton rođena krajem siječnja. Držeći svoju 23-dnevnu kći u rukama, Fister je ispričao novinarima o nevjerojatnom iskustvu. 'Nemam riječi kojima bi to opisao kako je prekrasno imati ovako divnu djevojčicu o kojoj ćemo se brinuti cijeli život', rekao je Fister. Malena Ashton je prvi slučaj da gay par iz Amerike putem svojeg veleposlanstva u Indiji, uz pomoć lokalne surogat majke postane roditelj. Indijski mediji pišu kako je to dobra vijest za brojne indijske surogat majke.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene