Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpuno se izgubio

VIDEO Gaf političara postao novi hit na internetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlađahni kandidat australske Liberalne stranke na predstojećim parlamentarnim izborima Jaymes Diaz potpuno se izgubio kada mu je iskusni televizijski novinar počeo postavljati pitanja o njegovu političkom programu.

Kandidat australske Liberalne stranke na predstojećim parlamentarnim izborima Jaymes Diaz osramotio se pred televizijskim kamerama kada ga je novinar televizije Network Ten zamolio da navede šest točaka vlastitog programa.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Slika nije dostupna Koale prihajajo 'Australija diže ogradu na granici sa Slovenijom!'

Diaz se na pitanje o programu sprečavanja priljeva ilegalnih imigranata na brodovima isprva pohvalio spomenutim šestodijelnim programom. No, čim ga je novinar pitao nešto konkretnije, krenuo se izvlačiti da on može navesti sve ključne detalje, nakon čega je nastavio s općenitim odgovorom.

>> VIDEO Obama britanskog ministra pomiješao s R&B zvijezdom!

Iskusni reporter John Hill bio je neumoljiv pa je inzistirao da mu Diaz navede jednu po jednu svih šest točaka. Diaz to nije učinio.

Hill ga je zatim pitao i o obiteljskoj politici, na što je Diaz općenito odgovorio kako treba dati podršku obiteljima koje muku muče s preživljavanjem. Kada mu je novinar uzvratio znači li to i podizanje poreznih davanja za tvrtke, Diaz je samo zanijemio, a nekoliko sekundi poslije njegov je suradnik prekinuo intervju.

Guardian piše da je prvi čovjek Liberalne stranke Tony Abbott Diazu dao podršku. 'On je relativno mlad momak, ima tek nešto više od 30 godina. Ima jako puno potencijala, prilično je pametan, povezan je s lokalnom zajednicom. Naravno da je moguće ostati bez daha kada ti iskusni novinar gurne mikrofon pred lice i počne lajati na tebe. I meni se to događalo', rekao je Abbott.

Snimka Diazove nesretne epizode obišla je internet, a mnogi je uspoređuju s gafom teksaškog guvernera Ricka Perryja, u kojem su svojevremeno neki vidjeli nasljednika Georgea W. Busha. On je tijekom jedne televizijske debate s republikanskim protukandidatima također ostao bez riječi. Točnije, na kraju je rekao: 'Ups!'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene