Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policajac suspendiran

VIDEO Evo u što se pretvorila rutinska policijska kontrola

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Toledu u američkoj saveznoj državi Ohio dogodio se incident prilikom rutinske policijske kontrole sudionika u prometu. Snimka događaja pojavila se na YouTubeu.

Policija u Ohiju suspendirala je do okončanja interne istrage svog zaposlenika koji je snimljen kako se u gradu Toledu nakon rutinskog zaustavljanja jednog vozila upušta u obračun s tri osobe.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

Na snimci se vidi kako prema njima maše šokerom da bi ih u konačnici i uhitio. Dok je incident trajao, čula se vriska i psovanje.

>> VIDEO Šokantno i brutalno privođenje pripite vozačice

Policajac Eric Hart tvrdi da je prvo zaustavio jednu ženu, a da je nedugo potom stigao muškarac u terencu, koji ga je verbalno napao, vičući kako mu je 'dosta' policajaca koji samo 'zlostavljaju' ljude bez razloga.

Njegovi nadređeni kažu da Hartovo radno mjesti zasad nije u opasnosti, ali da su ga suspendirali dok traje interna istraga kako im javnost ne bi mogla prigovoriti da cijeli slučaj metu pod tepih.

S druge strane, 40-godišnji Aaron Tatkowski, koji je navodno izvrijeđao policajca Harta, ima nešto drugačiju verziju priče. On kaže da je žena koju je policajac zaustavio njegova snaha i napominje da mu se nije dopao način na koji se Hart ophodio prema njoj.

U jednom je trenutku, kaže, izašao iz auta, no Hart mu je naredio da se vrati unutra. Nekoliko trenutaka kasnije, naredio mu je da izađe i legne na asfalt. Isto je naredio i njegovoj djevojci te 14-godišnjem sinu, koji su bili s njim u terencu.

Policajac ga je, a to se vidi i na snimci, uhvatio za hlače te ga otjerao u policijsko vozilo. Navodno je razbio mobitel njegove djevojke čim je najavila da će nazvati 911.

Na kraju je Tatkowski završio u bolnici s lakšim ogrebotinama, ali i s prekršajnom prijavom, doznaje New York Daily News.

Zasad nije jasno koliko bi mogla potrajati interna istraga. Snimka dijela incidenta objavljena je na YouTubeu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene