Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trebala je pregristi jezik

VIDEO Naljutila suca, a onda....

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ova djevojka je na vlastitoj koži iskusila zašto se sucima ne treba zamjeriti.

Osamnaestogodišnja Penelope Soto uhićena je zbog posjedovanja droga te je izvedena pred suca koji joj je odredio novčanu kaznu u iznosu 5000 dolara, piše Huffington Post Sudac ju je pustio da ode, i pozdravio s 'bye bye' na što je ona odvratila s 'Adios'.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Presuda Branimiru Glavašu - 1 Presuda za ratni zločin Obrazloženje presude Glavašu: "Uzeli smo u obzir da je izuzetno zaslužan za obranu grada"

To se sucu nije svidjelo pa ju je pozvao da se vrati i izrekao novu kaznu od 10.000 dolara. Ljutita djevojka je pri izlasku sucu pokazala srednji prst i rekla mu 'Fu.. you'.

>> VIDEO Sudac zaspao tijekom suđenja i osudio optuženika na 5 godina robije

To je bila kap koja je prelila čašu pa ju je sudac ponovno pozvao i na novčanu kaznu od 10.000 dolara dodao i zatvorsku kaznu u trajanju 30 dana zbog direktnog nepoštivanja suda.

Kako to izgleda kad se zamjerite sucu pogledajte u prvom priloženom videu, a drugom pogledajte njeno drugo pojavljivanje pred sucem koji joj je novčanu kaznu ipak umanjio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene