Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije uspio

VIDEO Evo što je ilegalni imigrant pretrpio kako bi ušao u Španjolsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolska policija objavila je snimku ilegalnog imigranta koji je toliko htio ući u Španjolsku, da je bio spreman i poginuti za to.

Muškarac (48) uhvaćen je kako stoji na propelerima trajekta i čeka svoju priliku da skoči u more i otpliva do obale i novog početka u Španjolskoj. No, španjolska policija doznala je za njegov plan i spremno su ga čekali na obali, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Vojna vozila Na putu prema Mađarskoj MORH upozorio građane zbog vojne kolone: "Molimo za strpljenje i razumijevanje" Španjolski premijer Pedro Sanchez i portugalski premijer Luis Montenegro Predlažu rješenje s dvije države Sanchez skuplja glasove za priznanje Palestine: Irska i Norveška za, Portugal suzdržan

>> BiH: Uhićeno 13 trgovaca ljudima u akciji 'Jug'

Očajni Alžirac, grčevito se držao za konstrukciju propelera trajekta punih dva sata, koliko je brodu bilo potrebno da prijeđe gibraltarski tjesnac. Snimka je napravljena proteklog vikenda, u subotu.

Alžirac je planirao, nakon zaustavljanja broda, skočiti u more te otplivati do obale, zaobilazeći graničnu kontrolu, nakon čega bi mu jedina prepreka bila ograda visine tri metra. No, pogranična policija ga je spremno dočekala tijekom pristajanja trajekta u Tarifi te je muškarac uhićen i odveden u pritvor za ilegalne imigrante.

Pogledajte snimku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene