Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestali u 10 sekundi

VIDEO Evo kako Kinezi reagiraju na nečiju nesreću u javnom prijevozu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad nekome pozli na javnom mjestu, navikli smo da je prirodna reakcija takvoj osobi priskočiti u pomoć. U Kini imaju nešto drugačije navike.

Putnici linije 2 u šnagajskom metrou u manje od deset sekundi su panično pobjegli iz vagona, nakon što je jedan strani državljanin, koji je bio na sjedalu, naglo izgubio svijest i kliznuo na pod vlaka.

Pročitajte i ovo Incident u Šangaju korona ludilo VIDEO Horor u Kini: Iznijeli ga u vreći iz staračkog doma, pa onda shvatili da ipak nije mrtav Koronavirus u Šangaju Zatvoreni metalnim barijerama VIDEO Mjere postaju sve okrutnije, u karantene odvoze i negativne na testu: ''Odveli su nas usred noći. Nismo imali izbora''

Operater šangajskog metroa ističe kako je ovo već drugi takac slučaj "prekomjerne reakcije" putnika u gradskom metrou u posljednjih mjesec dana.

Sve se dogodilo na prilazu jednoj od postaja, odnosno u trenutku kad je vlak usporavao. Sredovječni stranac jednostavno je klonuo, a kad mu je glava pala na rame putnice do njega, nastala je panika, pokazale su snimke nadzornih kamera.

Pomalo je šokantno da strancu nitko nije pomislio niti pomoći u trenutku dok je izgubio svijest. Ipak, on je već na idućoj postaji sam izašao iz metroa, bez ikakvih posljedica, prenosi shanghaiist.com.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene