Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kiša, vjetar, snijeg

VIDEO: Ekstremno loše vrijeme u Španjolskoj uzelo prvu žrtvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekstremno loše vrijeme koje je zahvatilo Španjolsku već je odnijelo prve žrtve, jedna osoba je mrtva, a spasioci tragaju za nestalim ribarom.

Vrijeme u Španjolskoj ne smiruje se drugi dan, piše Reuters. Mornar star 73 godine smrtno je stradao pri pokušaju pomicanja broda iz luke u Bureli, izvijestili su španjolski mediji. Dodaju da se ribar iz Galicie smatra nestalim i kako spasioci daju sve od sebe ne bi li ga pronašli.

Pročitajte i ovo Bura, vjetar posebno prijepodne Upaljen crveni meteoalarm za jedno područje: Zbog olujne bure vrijeme je izuzetno opasno Snijeg u Španjolskoj - 3 Udari vjetra od 117 km/h VIDEO/FOTO Pogledajte rekordne količine snijega na španjolskim otocima: Odron napravio rupu od osam metara

Španjolsko obalno područje zahvatili su jaki vjetrovi koji dižu ogromne valove. Stanovnici unutrašnjosti muče drugačije brige, snijeg je ove godine uranio i već zabijelio njihove krajeve. Catalunya je jedina regija koja nije na udaru iznimno lošeg vremena.

Najugroženiji dijelovi su Cantrabria i obala Galicije, gdje je proglašen najviši stupanj pripravnosti. Očekuje se vjetar koji će puhati i do 100 kilometara na sat i valovi visine deset metara, prognozira španjolska meteorološka služba.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene