Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nešto strašno

VIDEO: Dvostruki UŽAS! Pijanu majku policajac tresnuo o pod pred djetetom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac u Teksasu je bacio pijanu ženu na pod, ispred njezine 6-godišnje kćeri. Sve su snimili svjedoci s ulice.

Pročitajte i ovo Joško Markić Privedena jedna osoba Liječnik o stanju jednogodišnje djevojčice s opeklinama: ''Na respiratoru je, cilj je da ne trpi bolove'' Nesreća u Solinu - 1 Kaznena prijava Petnaestomjesečna djevojčica pogođena bocom sa zapaljivom tekućinom izvan je životne opasnosti

Nasilno uhićenje zapanjilo je promatrače ispred jednog trgovačkog centra u američkoj saveznoj državi Teksas. Ipak, policijski šef brani policajca Bena Johnsona koji je brutalno bacio ženu na pod pred njezinim djetetom, piše NY Daily News.

Pijana majka Viviana Keith, viđena je u utorak pod utjecajem alkohola na nekoliko mjesta u gradu. Budući da je bila s maloljetnim djetetom, građani su zvali policiju. U alkoholiziranom stanju nemarna majka sjela je i za volan i tako ugrožavala kako živote ostalih sudionika u prometu tako i svoj i život svog djeteta.

'Policajac je bio veoma profesionalan, razgovarao je s njom smireno, nije bio uznemiren, nije bio ljut. Nesreća je u tome da je žena, čini se, udarila glavom te se onesvijestila. Ali, kažem vam, policajac je napravio ono što je trebao u ovakvoj situaciji', rekao je šef postaje.

VIDEO Policajac ustrijelio muškarca: 'Mislio sam da držim elektrošoker, a ne pištolj'

Kupci u trgovačkom centru ispred kojeg je uhićena Keith kažu da je bila u trgovini i da je bila prilično glasna. 'Rekla je da je veoma umorna, a kada su joj ljudi kazali kako bi se možda trebala ići kući odmoriti, onda je teturala kroz vrata', ispričao je jedan kupac.

Potom je ušla u automobil, ali policajac ju je zaustavio da ne ode s parkirališta. 'Vidjela sam kako se opire', rekla je svjedokinja. Potom je jedan od promatrača počeo snimati događaj, a ono što se vidi na snimci baca sjenu na obavljanje policijskog posla. Nakon pokušaja uvjeravanja Keith da uđe u policijski automobil, policajac ju je samo odjednom brutalno bacio na pod, pred njezinim djetetom.

Keith se onesvijestila i svjedoci kažu kako su mislili da je umrla. Nakon nemilog događaja, što je i vidljivo iz policijske snimke, Keith ima crnu modricu ispod oka, nastalu bacanjem na betonski pod parkirališta.

'Kada sam pregledavao snimku, vidio sam kako joj se glava odbija od tla, jer ju je bacio na tlo tako iznenada da se nije mogla dočekati na ruke. Bila je u nesvijesti i nismo bili sigurni je li još živa', ispričao je muškarac koji je snimio video, ali je želio ostati anoniman.

Okupljeni su priskočili u pomoć djevojčici. Ona im je ispričala kako joj je majka pijana cijeli dan, a da je ona gladna. Protiv žene će biti podignuta optužnica za zanemarivanje djeteta, a istražuje se i postupanje policajca Johnsona.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene