Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova snimka Aymana al-Zawahirija

VIDEO: Drugi čovjek al-Qaide prijeti Obami

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drugi čovjek al-Qaide Ayman al-Zawahiri upozorio je američkog predsjednika Baracka Obamu da će mu mudžahedini 'slomiti' leđa u video-snimci objavljenoj na internetu povodom osme obljetnice krvavih napada 11. rujna.

'Nadam se da će vam mudžahedini islamske nacije slomiti leđa, oslobodivši tako svijet i povijest vaših zločina, vaše tiranije i vaših laži', poručio je Zawahiri SAD-u u snimci koja traje 106 minuta, a koju je objavio je američki centar za nadzor islamističkih internetskih stranica SITE Intelligence.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dokaz pronađena audio izvješća Rusija optužuje Gruziju da pomaže Al-Qaidu u Čečeniji Slika nije dostupna Ministrica domovinske sigurnosti tvrdi: 'Teroristi skloni Al-Qaidi su ovdje, u SAD-u'

'Obama, Amerika je vodila nekoliko ratova u prošlosti i doživjela poraz u Vijetnamu i u Zaljevu svinja. No, ovog puta upleli ste se u ratu protiv islamske nacije koja se budi i znat ćete što je nacija džihada i mučenika', dodao je pomoćnik Osame bin Ladena. Još se nekoliko visokih čelnika al-Qaide pojavljuje u videu pod naslovom 'Zapad i mračan tunel'. Dokument pokazuje i prizore američkog vojnika uhićena u Afganistanu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene