Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte snimku

VIDEO: Slijetanje na Heathrow snimljeno iz samog aviona!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dramatično slijetanje aviona British Airwaysa na londonski Heathrow mobitelom je zabilježio jedan od putnika nesuđenog leta za Oslo.

Jedan od putnika u avionu British Airwaysa, koji je danas prisilno sletio na londonski aerodrom Heathrow, dramatične trenutke leta snimio je u samoj letjelici.

Pročitajte i ovo Policija uhitila problematičnog muškarca Uhićena jedna osoba VIDEO Avion morao prisilno sletjeti zbog tučnjave Britanaca: "Skupina muškaraca pila i maltretirala putnice" Zrakoplov prisilno sletio u Miamiju drama u Miamiju VIDEO Boeing snimljen u plamenu nakon polijetanja: Posada primorana prisilno sletjeti

>> VIDEO Avion prisilno sletio: Zapalio mu se motor, sukljao crni dim!

Mobitelom je u kadar ulovio motor Airbusa A319 s kojeg je, kako se vidi na snimci, otpao dio oplate. U pozadini se čuo zvuk motora, dok se od putnika nije čulo ni glasa.

Više je svjedoka za BBC kazalo kako su na desnom motoru aviona vidjeli i otvoreni plamen, no na ovoj se snimci to ne vidi. Jedan je muškarac, koji je avion primijetio s tla, kazao da je osjetio smrad kerozina.

Uzroci 'tehničkih problema' zbog kojih se avion, inače na redovitoj liniji za Oslo, morao vratiti u zračnu luku, nisu jasni, ali spominje se mogućnost sudara s jatom ptica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene