Obavijesti Video Pretražite Navigacija
FBI-jeva snimka

VIDEO: Dramatična snimka tsunamija na Samoi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki FBI pustio je u javnost dramatičnu snimku trenutka u kojem je tsunami pogodio grad Pago Pago u Američkoj Samoi.

Video snimka načinjena je nadzornom kamerom postavljenom na krov FBI-jevog ureda u spomenutom gradu i prikazuje svu silinu tsunamija, koji je s obližnjeg parkirališta 'pomeo' sve automobile i zabio ih u obližnju zgradu. kako se ured FBI-ja nalazi na drugom katu, šteta je bila minimalna, a ova snimka očuvana.

Pročitajte i ovo Snažan potres pogodio Filipine Usred noći Potres jačine 6,8 pogodio Filipine: Procjenjuje se mogućnost tsunamija Potres u Japanu Magnituda 7,6 VIDEO Društvenim mrežama šire se snimke razornog potresa u Japanu: Pogledajte trenutke koji lede krv u žilama

Podsjetimo, 29. rujna potres jačine 8.0 stupnjeva po Richterovoj ljestvici pogodio je područje Samoe, a otoke su nešto kasnije zapljusnula četiri tsunami vala visine od četiri do šest metara i koji su doprli do 1,5 kilometara u unutrašnjost otoka. Pritom su poginule najmanje 183 osobe, od kojih je njih 32 s Američke Samoe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene