Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojavila se nakon dvije godine

VIDEO: Dramatičan bijeg tinejdžera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dramatična snimka nadzorne kamere koja prikazuje bijeg tinejdžera koji je nakon godinu dana zatočeništva pobjegao od svojih zlostavljača procurila je u javnost nakon dvije godine.

Tada 16-godišnji Kyle Ramirez otet je 2008. godine u Kaliforniji. Na snimci se vidi kako je dječak preskočio visoki zid i pobjegao u obližnju sportsku dvoranu. Bio je prekriven blatom i imao masnice po vratu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pune ruke posla za MUP Scene kao iz filma: Krijumčario migrante, pokušao pregaziti policajku, a zatim se dao u bijeg Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

'Dotrčao je do mene i zamolio me da mu pomognem, da mu dopustim da se sakrije', opisao je radnik u dvorani. 'Mislio sam da je samo izgubljen i prljav. No, onda sam vidio kako je skoro pao zbog lanaca na nogama', dodao je drugi svjedok. Dječak je bio neuhranjen, pretučen, po sebi je imao rane od izrezivanja, imao je okove i djelomično spaljenu odjeću, a banda zlostavljača mu je izbjeljivač izlila po ranama.

Njegova teta Caren Ramirez, koja mu je ujedno bila i zakonski staratelj, nagovorila ga je da se iz dječjeg doma preseli k njoj. Nakon što je Kyle pristao i preselio se u prosincu 2008., osim tete, zlostavljali su ga i vlasnik kuće Michael Shumacher, njegova supruga Kelly Layne Lau i susjed Anthony Waiters.

Dječak je morao obavljati sve kućanske poslove i spavati uz kamin, dok je istovremeno bio vezan za stolić. Svi osim susjeda su priznali zlostavljanje i nanošenje tjelesnih ozljeda. Prijeti im više od 30 godina zatvora. Kyle sada ima 18 godina.

>> U izdubljenom drvetu pronađena tri tijela

Prošli je mjesec svjedočio na suđenju Waitersu, bivšem nogometnom treneru, koji ga je rezao, palio mu odjeću i tukao ga sve dok ne bi izgubio svijeat.. Kyle se odlučio na bijeg kada su mu zaprijetili kako će ga raskomadati i baciti u rijeku, piše Daily Mail. Nagovorio je Schumacherovog dvogodišnjeg sina da mu donese ključeve lanaca i hrabro pobjegao preko zida.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene