Obavijesti Video Pretražite Navigacija
11-godišnji matador

VIDEO: Dječak u koridi ubio šest bikova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedanaestogodišnji matador, Michelito Lagravere već razmišlja o svom sljedećem cilju nakon što je ubio šest bikova u jednom popodnevu. Michelito je srušio svoj vlastiti rekord kada je ubio šest mladih bikova tijekom vikenda u svom rodnom gradu Meridi u Meksiku.

Pročitajte i ovo Bik na cesti u mjestu Hrastje neobičan prizor VIDEO Vozači, oprez! Širi se snimka bika koji trči cestom na sjeveru Hrvatske Slika nije dostupna U ringu s bikom Tvrdoglavi matador htio dokrajčiti bika pa nastradao

'Osjećam se odlično', ushićeno je rekao dječak nakon završetka borbe s bikovima u koridi koja je trajala dva sata. Već je jednom ubio četiri bika u jednom popodnevu, a ovo mu je novi rekord. Njegov je otac rekao kako je dječakov san sada boriti se s bikovima u Portugalu i Španjolskoj tijekom ove godine.

>> VIDEO: 11-godišnji matador u koridi sa šest bikova

San dječaka gotovo da se nije ispunio kada je gradonačelnik Meride suspendirao borbe s bikovima nakon što je dobio prigovore centra za zaštitu životinja i udruga za zaštitu životinja. Ali ured državnog odvjetnika ukinuo je suspenzijunakon što je dječakov otac podnio zahtjev za borbom.

Dječak je prije borbe kometirao kako bi se prosvjednici trebali prestati baviti njegovim stvarima. 'Protivnici borbi s bikovima ne bi se trebali baviti tuđim poslovima. Nitko ih ne tjera da to gledaju niti da se o tome informiraju. To je kao da ja kažem da dječaci ne bi trebali sudjelovati u motocrossu. To nije moja stvar', rekao je Lagrave. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene