Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon sudara zaspao u autu

VIDEO: Divljao pa zaspao 'kao beba'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dramatične prizore pijanog vozača kako divlja po kineskoj prometnici u provinciji Shandong zabilježila je tamošnja državna televizija.

Problematični je vozač pio cijelu noć s prijateljima i obitelji tijekom proslave kineske Nove godine, javlja kineska državna televizija. Automobil kojim je dobar dio noći udarao u barikade na cesti i prelazio u suprotni trak, u trenutku kada se zaustavio bio je prilično uništen, a vozač je u njemu spokojno spavao. Samo srećom nitko nije stradao.

Pročitajte i ovo Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal" Rupa u cesti progutala auto s dvojicom muškaraca spasila ih vojska VIDEO/FOTO "Čudo je da smo živi": Otvorila se rupa u cesti i progutala dvojicu muškaraca i automobile

>> VIDEO: Putnik oteo taksi i izazvao tri prometne nesreće

Kada su policajci i televizijska ekipa koja je tu noć provodila s njima snimajući ih na zadatku, prišli automobilu, nesavjestan je vozač bazdio po alkoholu i bilo ga je teško probuditi. 'Problem je u tome što sada spava', rekao je jedan policajac dok su njegovi kolege pokušali probuditi muškarca. Iako se činilo da muškarac nije zadobio ozljede, prevezli su ga u bolnicu.

Kako izvještava Reuters, prometne nesreće učestale su u Kini zbog neispravnih vozila, loših cesta i navika vozača. Sve većem broju stradalih u prometu, kineska Vlada odlučila je stati na kraj mnogim kontrolama na cesti i visokim kaznama.

Snimku divljanja po cesti možete pogledati u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene