Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio iza rešetaka

VIDEO Divljački napad: Gluhonijemog muškarca gurnuo na prugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica nasilnika završila su iza rešetaka zbog napada na gluhonijemog muškarca i njegovog brata. Obojicu su gurnuli s platforme željezničke stanice na prugu te ih izudarali.

Nadzorna kamera snimila je divljački napad na gluhonijemu osobu na platformi željezničke stanice u Essexu. Dvojica muškaraca napala su 31-godišnjeg gluhonijemog muškarca i njegovog brata dok su ovi čekali vlak na stanici. Motiv napada nije razjašnjen.

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati"

Napadači su obojicu izudarali te ih gurnuli s platforme na prugu, a prava je sreća da u tom trenutku nije bilo vlakova. Snimka nadzorne kamere prikazuje trenutak kad jedan od napadača, Daniel Webster (23) udara i gura 31-godišnju žrtvu s platforme te ga udara šakom u glavu dok se ovaj pokušava popeti nazad na platformu.

VIDEO Napao policajce sjekirom, istražuje se ima li napadač veze s ekstremistima

Brat gluhonijemog muškarca, koji je isto tako gurnut s platforme, zadobio je lom stopala u napadu te se nalazi na bolničkom liječenju.

Webster i njegov prijatelj, Niall Martin (24), priznali su krivnju za napad te dobili zatvorske kazne. Webster će iza rešetaka provesti 22 mjeseca, a Martin 9 mjeseci, prenosi Independent.

'To je jedan od najgroznijih incidenata koje sam istraživao', rekao je detektiv Alan Reed, koji je vodio istragu oko tog napada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene