Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantno

VIDEO Dijete (2) palo s petog kata direktno u ruke poštara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na istoku Kine s petog kata zgrade pala je djevojčica koju su roditelji ostavili samu u stanu. Od sigurne su je smrti spasili poštari koji su u trenutku njezina pada sasvim slučajno prolazili ulicom.

Iz pokrajine Zhejiang na istoku Kine stiže zapanjujuća snimka nadzorne kamere. Dvogodišnju djevojčicu Qiqi roditelji su ostavili samu u stanu na petom katu zgrade.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Hitna pomoć U bolnici je Užas u susjedstvu: Dijete (3) palo kroz prozor stana na beton

Smjestili su je u krevet računajući da će dijete spavati dok se oni ne vrate. No, curica se probudila te je uz plač ispuzala iz kreveta i popela se na prozor.

>> Sarajevo: Veliko stablo kestena odjednom palo na djevojku

U tom su trenutkom ulicom igrom slučaja prolazili zaposlenici kineske pošte. Čuli su dječji plač te pogledali prema gore. Snimka odaje dojam da su slutili što bi moglo uslijediti.

Qiqi je u trenutku skliznula preko ruba prozora, a poštari su skočili i ispružili ruke kako bi je uhvatili. S obzirom da je pala s petog kata, brzina kojom se survala bila je već poprilična tako da su najmanje dvojica poštara ozlijeđena.

Na snimci se vidi jednoga kako s bolnom grimasom na licu pokazuje da ga boli ruka.

Sreća u nesreći je da je curica prošla tek s manjom ogrebotinom pored lijevog oka, a odmah nakon prizemljenja ustala se na obje noge.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene