Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dočekan ovacijama

VIDEO: Delije Putinu: 'Ti si Zvezdin četnik!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad je spiker najavio dolazak ruskog premijera Vladimira Putina na Marakanu oko 25.000 navijača je zapljeskalo i počelo skandirati 'Ti si Zvezdin četnik Putine!', piše Blic.

Nakon radnog dijela posjeta Beogradu Putin je navečer došao na stadion Crvene Zvezde kako bi popratio susret mlade momčadi s Marakane i Zenita iz Sankt Peterburga čiji je dugogodišnji navijač. Na Marakanu je stigao tek u 51. minuti utakmice u društvu srpskog premijera Mirka Cvetkovića. Dočekali su ga predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić i predsjednik Sportskog društva Petar Škundrić, te predstavnici Udruženja bikera Srbije.

Pročitajte i ovo Radovi u Karlovcu - 1 Muke po obnovi Pucaju zgrade, poplava u podrumu, problemi s pitkom vodom... Stanari Zvijezde su očajni, gradonačelnik im poručio: ''Svi smo dio problema i rješenja'' Radovi u Karlovcu - 1 Zvijezda u problemima Zbog radova dovedeni su na prosjački štap: ''Egzistencija mi je dovedena ne do ruba, nego preko njega''

Nakon što su sjeli u ložu utakmica je prekinuta, a najava putem razglasa sve je digla na noge. Pozdravljen je burnim ovacijama i skandiranjem 'Ti si Zvezdin četnik Putine!'.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene