Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Znanost ili glupost?

VIDEO Ovo je čovjek koji će dozvoliti da ga proguta anakonda!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prirodoslovac Paul Rosolie pokazat će kako bi to izgledalo da čovjeka proguta golema zmija.

Paul Rosolie je za tu prigodu napravio posebno odijelo koje će mu omogućiti da preživi u utrobi zmije, a njegovo iskustvo bit će prikazano u TV emisiji 'Eaten Alive' Discovery Channela 7. prosinca, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slučaj swingerskog kluba u Rovinju - 3 Slučaj Anakonda Žurna procjena naložena prije tjedan dana, a odluke još nema: "Ljudi su u strahu za svoj život jer još nema reakcije DORH-a" Spaljivanje Amazonske prašume (Foto: Dnevnik.hr) - 2 2200 požara Najgora katastrofa u posljednjih 13 godina: Uništeno više od 2000 četvornih kilometara šuma u regiji Amazone

Rosolie će u tom odijelu sam sebe ponuditi kao obrok golemoj anakondi u brazilskoj prašumi. Najveća anakonda može doseći dužinu i preko 9 metara.

Najave tog showa nisu prošle bez burnih reakcija, a oni koji su protiv, smatraju da je riječ o 'najvećem mogućem činu zlostavljanja životinja'.

'Ako me poznajete, onda znate da ne bi naudio živom biću', napisao je Rosolie na svojem Twitter profilu. 'Morat ćete pogledati da vidite kako će se to odigrati', dodao je.

Rosolija još vole nazivati Indianom Jonesom amazonske prašume.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene