Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija zgrožena

VIDEO Tijela četiri bebe pronađene u skladištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jednom iznajmljenom skladištu u gradu Winnipegu na zapadu Kanade pronađena su tijela četiri bebe, priopćila je lokalna policija.

U priopćenju se navodi da policajci "ispituju određeni broj pojedinaca" u sklopu istrage o otkriću leševa beba, dok patolozi istovremeno provode obdukciju, prenosi kanadski Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu Automobil je propao kroz rupu na cesti Izašli kroz prtljažnik Automobil usred raskrižja propao kroz cestu, par se jedva izvukao: "Gledali smo kako ga voda guta"

"Prerano je za reći što se ovdje dogodilo", izjavio je na konferenciji za medije policijski načelnik Eric Hofley, koji je otkriće tijela opisao uznemirujućim i neverojatno tragičnim. Hofley je dodao kako policiji u posljednje vrijeme nije prijavljen niti jedan slučaj nestanka beba.

Ako se i ne radi o zločinu, "nije dozvoljeno pohranjivati ljudske ostatke u skladištima", dodao je Hofley.

Policija je navela da su tijela beba pronašli zaposlenici tvrtke koja iznajmljuje skladišta dok su provodili inventuru skladišta u najmu jednog kriminalca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene