Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponovno (ne)popularan

VIDEO: Bush prekinuo šutnju i nasmijao publiku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svojedobno omiljena tema američkih komičara, bivši američki predsjednik George Bush, gostovao je u poznatoj zabavnoj emisiji The Tonight Show. Šalio se na svoj račun, ali i najavio mogućnost da ponovno jedan Bush postane američki predsjednik.

Bivši američki predsjednik George Bush na mjestu gdje ga se nekada učestalo spominjalo. Voditelj The Tonight Showa Jay Leno zahvalio mu je za sav pruženi materijal. Bush svom domaćinu nije ostao dužan.

Pročitajte i ovo Počeo Mondial Paris Motor Show (Foto: Dnevnik.hr) - 4 NA MARGINI Paris Motor ShowA Hrvatskoj prijeti osjetno povećanje cijene vozila: Iza blještavila autosalona kriju se nova pravila koja nam stižu Slika nije dostupna McCain nakon poraza 'Spavam kao beba – budim se svaka dva sata i plačem'

>> Prvi dan prodano 220 tisuća primjeraka Bushevih memoara

Pljesak publike izazvala je i Busheva izjava kako ne bi bilo dobro da bivši predsjednik kritizira svog nasljednika. Nije komentirao ni mogućnost da se njegova nasljednica u brojnim šalama Sarah Palin kandidira za predsjednicu 2012.

Prekinuo šutnju

Međutim, Bush je izjavio kako se nada da će se njegov brat Jeb natjecati za predsjednika 2012-te. Dodao je da bi o tome ipak trebalo pitati bivšeg guvernera Floride Jeba. Ako se to dogodi SAD bi mogao dobiti i trećeg predsjednika iz obitelji Bush. Mandate Georga Busha starijeg i mlađeg obilježile su brojne kontroverze i kritike.

Bush je u The Tonight Showu gostovao kako bi promovirao knjigu memoara u kojoj analizira svojih osam godina na čelu najmoćnije zemlje svijeta. Tom je knjigom Bush prekinuo gotovo dvogodišnju šutnju započetu odlaskom iz Bijele kuće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene