Obavijesti Video Pretražite Navigacija
36.500 dolara u vjetar

VIDEO Buldožerom preko 127 iPhonea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema nelegalnoj robi vlasti nemaju milosti, tako u Rusiji nisu imali milosti ni za 127 prokrijumčarenih iPhone 4 i 4S uređaja.

Navedene je iPhone uređaje u Rusiju prokrijumčario jedan Kinez, a njihova ukupna vrijednost iznosi 36.500 dolara. Kako nije imao nikakve dokumente kojima bi potvrdio autentičnost robe, ruske vlasti odlučile su ih uništiti na isti način kojim uništavaju i piratske diskove - buldožerom!

Pročitajte i ovo Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu" Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije

>> Kriza na vidiku? Apple smanjuje narudžbe komponenata za iPhone!

Kinez je kažnjen sa 65 dolara kazne, a policija je uništila 127 iPhone uređaja uz prisutnost svjedoka i predstavnika suda, prenosi English Russia. nakon što je buldožer završio s usitnjavanjem skupocjenih pametnih mobitela, ostaci su skupljeni i spaljeni u kotlovnici. To se zove temeljitost. Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene