Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosvjedi sve nasilniji

VIDEO: Policija brutalno pregazila prosvjednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prosvjedi u Iranu iz dana u dan postaju sve krvaviji i s brutalnijim posljedicama. Najnoviji primjer je i stravična snimka udaranja i gaženja prosvjednika policijskim vozilom.

Ova amaterska snimka pokazuje nedjeljni prosvjed u Teheranu, a objavljena je putem interneta i javno prikazana u Londonu. Iračka policija, odnosno šef teheranske policije, zanijekao je incident, a autentičnost snimke isto tako dosad nije potvrđena od strane stručnjaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno" Benjamin Netanyahu i Iron Dome nakon napada Irana Okupio se ratni kabinet, cijeli svijet strahuje od eskalacije sukoba: Netanyahu dvoji oko samo jedne stvari

>> Ahmadinedžad: Prosvjedi su mučni spektakl

'I vozilo i vozač uhićeni su i ispitani, no odmah je postalo jasno kako je policajcu vozilo ukradeno. Trenutno tragamo za počiniteljem', rekao je šef teheranske policije, prenosi agencija AP. na snimci je vidljivo kako vozilo naglo kreće i bez obzira na osobu, koja se našla ležeći nasred ceste, ono prelazi preko nje i ostavlja ju u lokvi krvi, dok ostali prosvjednici očajnički pokušavaju dati do znanja vozaču kako gazi ljudsko biće, no uzalud.

U međuvremenu, danas su u Teheranu prosvjedovali deseci tisuća provladinih pristaša, tražeći čak i smaknuće vođa oporbe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene