Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potonula španjolska ribarica

VIDEO: Snimka dramatičnog spašavanja ribara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je njihov brod u nekoliko trenutaka nestao pred njihovim očima posadu španjolske ribarice spasili su mornari s portugalskog vojnog broda.

Mornari ribarice 'Nosa Cantiga' u nedjelju nešto iza 19 sati po lokalnom vremenu uputili su poziv u pomoć u blizini mjesta Vila do Conde na sjeveru Portugala. U blizini je bio portugalski vojni brod, te španjolska fregata i helikopter koji su odmah krenuli u pomoć.

Pročitajte i ovo Grupa azijskih imigranata sjedi na klupi u Sao Teotoniju Važan primjer Zemlja emigranata postala je useljenička destinacija: ''Novac je dobar, posao je dobar i budućnost je dobra'' Vili Beroš prvi letovi u travnju Prvih 100 ljudi počelo edukaciju za posadu hitne helikopterske službe: "Počinjemo graditi infrastrukturu za cjelovitu hitnu službu"

Osam članova posade 29 metara dugačke ribarice (pet Španjolaca, dva Ganca i Rus) za to su vrijeme već napustili brod i ukrcali se na tri splavi za spašavanje. Ribarica je već gotovo potonula kad je do njih došao portugalski vojni brod i izvukao ih iz mora. Dva člana posade bili su lakše ozlijeđeni, a ostali su prošli bez ozljeda. Uzrok potonuća broda koji je u 'pogonu' od 1967. još nije poznat.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene