Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimile nadzorne kamere

VIDEO Preživjeli nesreću pa proslavili na način koji je sve ostavio bez teksta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilski ljubavnici strastveno su se poljubili kada su shvatili da su preživjeli prometnu nesreću, a ovaj nesvakidašnji događaj zabilježen je kamerom.

Tijekom vožnje na motoru u Brazilu, muškarac i žena naletjeli su na automobil. Žena je pri tom pala na tlo, a muškarac je ostao stajati na nogama. Kada su uvidjeli da su preživjeli bliski susret sa smrti, naočigled svih očevidaca nesreće su se strastveno poljubili, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

VIDEO Dečka ljubila, a drugog iza leđa hvatala za penis

Ovaj je trenutak zabilježen nadzornom kamerom obližnjeg trgovca. 'Mnogo su me puta opljačkali, pa sam postavio kamere. Dok sam jednom pregledavao snimke, vidio sam kako se par koji je doživio nesreću poljubio', rekao je Flavio de Lima, vlasnik trgovine. Smatrao je kako je ovaj trenutak vrijedno podijeliti s javnosti, pa je snimku proslijedio medijima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene