Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dirljivo i čudesno

DVIJE GODINE NAKON SMRTI: Poslala obitelji božićne darove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka četvero djece, iznenadila je supruga, djecu i suprugovu novu zaručnicu dirljivim božićnim pismima, dvije godine nakon što je umrla od raka.

Brenda Schmitz umrla je u dobi od 46 godina, u listopadu 2011. godine, a njezin oproštajni poklon za supruga i četvero djece koje je ostavila iza sebe, čekao je pravo vrijeme da bude uručen. Radi se o pismima, koja je Brenda još 2011. napisala i koja je anoniman prijatelj poslao lokalnoj radio postaji u mjestu Des Moines u Iowi, kad je za to bilo vrijeme.

Pročitajte i ovo Princeza od Walesa, Catherine Middleton Hvale njezinu hrabrost Britanski mediji u šoku nakon objave o bolesti princeze Kate: "Jednom se mora usredotočiti i na sebe" Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja

Papa Franjo: Učinite što je u vašoj moći da obitelji imaju dom...

Naime, David Schmitz, Brendin suprug, tek se nedavno ponovno zaručio, a njegove zaruke bile su taj pravi trenutak, na koji se s pismima čekalo. David je pozvan kao gost u radijsku postaju KSTZ Star 102,5, koja svake godine ima poseban program božićnih želja.

Brendine želje morale su pričekati dvije godine, a na početku pisma otkriva kako je anonimnom prijatelju rekla da pisma pošalje navedenoj radio postaji, tek kad David krene dalje sa životom, odnosno kad pronađe novu zaručnicu, prenosi ABC.

"Volim te, tkogod da jesi"

Prva Brendina želja bila je da se Davidovoj novoj zaručnici plati spa i wellness tretman. "Ona to zaslužuje, budući da je pomajka svim tim dječacima. Nasmiješite je i neka zna da cijenim njezin trud. Hvala ti. Volim te tkogod da jesi", napisala je u pismu Brenda, a sve to je slušao njezin suprug David, uživo kao gost radijske emisije.

Brendina iduća želja bila je da čitava obitelj ode na "magično putovanje" na mjesto "gdje će moći uživati zajedno i stvoriti puno trenutaka za pamćenje koji će s njima zauvijek ostati".

Posljednja želja pokazala je njezinu dobrotu

U svojoj posljednjoj želji, Brenda se na svoj način htjela zahvaliti liječnicima i sestrama bonice Mercy, koji su se brinuli o njoj dok je bila bolesna. Zatražila je da dobiju slobodnu večer kako bi mogli otići na večeru, piće i zabavu za svakodnevni rad koji obavljaju s terminalno bolesnim pacijentima.

Pismo je Davidu pročitala radijska voditeljica Coleen Kelly, a on je čitavo vrijeme brisao suze da bi na kraju podijelio nekoliko misli sa svijetom.

"Over The Rainbow"

"Ne čudi me. Posljednjih godinu i pol dana pokazala je više znakova da je je tu, s nama", rekao je David. Dodao je kako su pokojna Brenda i njihov najmlađi sin znali pjevušiti pjesmu "Over The Rainbow" te da se na jutro kad je Brenda umrla, na nebu pojavila najsjajnija dvostruka duga koju je ikad vidio.

"Max sad ima sliku duge u sobi. Uopće ne dvojim čije je to djelo", zaključio je David.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene