Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad Kenija navija

VIDEO Borili se bikovi 'Obama' i 'Romney', pogodite koji je pobijedio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kenijci su se i ove godine zbog kandidata kenijskog porijekla uživjeli u američke predsjedničke izbore. Tako su jučer priredili borbu bikova koje su nazvali Obama i Romney.

Stanovnici kenijskog grada Kakamega okupili su se oko dva bika koja su rogove ukliještili u blatnom polju. Pobjednik je bio bik Obama, a Kenijci nisu mogli biti sretniji zbog toga, javlja AP.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Velik dan z amladu ženu Josipa Majić uz Obamu na summitu poduzetnika u Keniji Slika nije dostupna Ludo zaljubljen Klasa optimist: Nudi Obami 70 ovaca, 50 krava i 30 koza za ruku njegove kćeri

'Veoma sam sretan što je pobijedio. Bila je to teška borba, ali je uspio. On je borac', rekao je vlasnik bika pobjednika, Levis Odina. Pobjedničku životinju su nakon borbe prošetali u pobjedničkoj paradi.

>> Obama vodi u Ohiu, na Floridi izjednačen s Romneyem

>> Šest bizarnih faktora koji predviđaju ishod predsjedničkih izbora u SAD-u

Američki predsjednički izbori održat će se 6. studenog, a ankete blagu prednost daju trenutačnom predsjedniku i demokratu Baracku Obami čiji je otac Kenijac. Njegov suparnik Mitt Romney koji dolazi iz republikanskih redova, ipak ne zaostaje puno za njim, pa će izbori biti neizvjesni do samoga kraja. 

Ipak, tijekom ranog glasovanja svoj je glas dalo već 27 milijuna Amerikanaca u 34 savezne države. Iako će se ti glasovi prebrojavati zajedno s onima danima na izborni dan, stranke vode evidenciju svojih glasača i prema toj evidenciji vodi Obama, javio je AP.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene