Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bježao raskrižjem

VIDEO Napad na cesti: Bivši vagnerovac nasmrt izbo muškarca s cerebralnom paralizom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U samoproglašenoj Južnoj Osetiji Georgy Siukaev, bivši pripadnik grupe Wagner, nasmrt je izbo čovjeka koji je bolovao od cerebralne paralize.

Georgy Siukaev, bivši pripadnik grupe Wagner, ubio je 38-godišnjeg Soslana Valijeva, koji je bolovao od cerebralne paralize. Nasmrt ga je izbo.

Incident se dogodio u Chinvaliju u ponedjeljak. Siukaev je iznenada napao Valijeva. Žrtva je od zadobivenih rana preminula u bolnici. Telegramom kruži snimka napada na kojoj se vidi kako je Siukaev u više navrata nasrnuo na Vlijeva, koji je na raskrižju pokušao pobjeći od napadača.

Predsjednik Alan Gagloev naredio je ministru zdravstva da identificira i kazni one koji su snimili i distribuirali videosnimku napada. Mnogi ističu činjenicu porasta kriminala nakon dolaska Gagloeva na vlast. Krive predsjednikova brata Alika Gagloeva, čije se ime opetovano pojavljivalo u raznim kaznenim slučajevima, piše Jam News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Intervenirala policija Rastrojeni maloljetnik lupao sjekirom po domu i prijetio smrću odgojitelju

Siukaev se nedavno vratio iz rata u Ukrajini, gdje je služio pod pozivnim nadimkom "Samostrel", piše Global Happenings. Izašao je iz zatvora, gdje je služio kaznu za ubojstvo 2014. godine.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene