Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O izvanzemaljcima

VIDEO Bill Clinton nasmijao Ameriku: 'Ne bi me iznenadilo da nas jedan dan posjete'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako nije htio reći hoće li se njegova supruga kandidirati za predsjednicu SAD-a, Bill Clinton nasmijao je milijunski auditorij svojim izjavama.

Gost jučerašnjeg izdanja popularnog showa 'Jimmy Kimmel live' bio je bivši predsjednik SAD-a Bill Clinton. Dok je izbjegavao odgovor na pitanje hoće li se njegova supruga kandidirati na sljedećim predsjedničkim izborima, vrlo je uspješno nasmijavao voditelja i gledatelje.

Pročitajte i ovo Sirana u Karlobagu - 4 Gomilaju se gubici Zgarište sirane propada: Novac osiguran, a izvođača nema - "Imali smo nekoliko ponuda, neki od njih su htjeli iskoristiti situaciju" Bill Clinton u Albaniji, ilustracija - 3 Dobio i odlikovanje Bivši američki predsjednik u Albaniji upoznao 12 imenjaka. Imenjakinju ima i njegova supruga

Rekao je kako je u jednom trenutku zatražio sve dokumente o Području 51 kako bi se uvjerio da negdje pod zemljom ne leži zakopan vanzemaljac. A dođe li do susreta s nekom drugom vrstom, bivši predsjednik se nada kako bi to moglo biti rješenje za mir u svijetu.

Srpski mediji: Clinton je Srbiju bombardirao zbog Monice Lewinski!

'Ne bi me iznenadilo da nas jedan dan posjete, ali nadam se da neće doći do sukoba kao u filmu 'Dan neovisnosti'. Možda bi to bio jedini način da se ovaj razjedinjeni svijet pomiri. Kad bi oni došli, zamislite kako bi se razlike među ljudima činile malima', rekao je Clinton.

A bivši predsjednik, koji je postao vegan, priznao je Kimmelu i kako mu nedostaje sir. Njegovo gostovanje pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene