Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glumio matadora

VIDEO: Bik ga razbacao kao krpenu lutku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popularni lokalni festival borbe protiv bikova na sjeveroistoku Kolumbije, završio je tragično za jednog od sudionika, kojeg je borba s bikom koštala života.

Jedan od muškaraca, koji je dio organizacije festivala, u arenu s bikom je ušao kako bi izveo tradicionalnu 'corraleju', odnosno imitiranje matadora u svrhu zabavljanja publike. Uzgajivač stoke Inis Amador Paternita, kazao je medijima kako je korištenje bikova u 'corraleji' iznimno opasno te da neodgovorni ljudi preskaču ogradu arene pod utjecajem alkohola i droga, kako bi se okušali kao matadori i zabavili publiku.

Pročitajte i ovo Ilustracija 5,7 po Richteru Snažan potres pogodio Kolumbiju: “Bilo je prilično glasno, jako se treslo. Pod je stvarao zvuk dok se pomicao“ Odron u Kolumbiji operacija spašavanja VIDEO Snimljen stravičan trenutak: Odronila se planina, gomila blata i kamenja zatrpala automobile, među mrtvima i djeca

>> VIDEO: Bik se 'poigrao' s muškarcem

Festivali borbi bikova u Kolumbiji redovito se održavaju diljem Kolumbije, a smrtni slučajevi na tim manifestacijama nisu nesvakidašnja pojava. Jedan od najvećih festivala borbe bikova održava se u gradu Sincelejo, gdje slavlje traje čak punih šest dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene