Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na cesti

VIDEO Biciklist se srušio, a vozač kombija ga napao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biciklist se vozio uz kombi, a u jednom trenutku vozaču je rekao da se 'skine' s mobitela.

Na YouTube-u je osvanula snimka biciklista (snimljena iz njegovog kuta) koji je srušen sa svog bicikla, a potom ga je napao vozač kombija uz koji se vozio, piše Daily Mail. 

Pročitajte i ovo Ilustracija u tijeku očevid Biciklist pao i udario glavom: Odvezla ga je hitna, na nogostupu vidljivi tragovi krvi Otac i sin si međusobno zapalili ležajeve uoči Božića Otac i sin se posvađali pa jedan drugome zapalili ležajeve: "Iznio je kutnu garnituru i bacio ju na vatru gdje je već gorio njegov krevet"

Naime, biciklist se vozio uz kombi, a u jednom trenutku vozaču je rekao da se 'skine' s mobitela. Kombi se zatim opasno približio biciklistu koji se potom prevrnuo. Vozač kombija zaustavio se, izašao iz vozila i, dok je biciklist još bio na podu, počeo se derati, nakon čega je uslijedila borba.

VIDEO Svi se pitaju kako je ovo preživio?!

Napad se najvjerojatnije dogodio u prosincu, a kada je objavljen na YouTube-u policija se oglasila na Twitteru. Savjetovali su biciklistu da im se javi kako bi istražili napad koji se najvjerojatnije dogodio u Essexu. On to još nije napravio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene