Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajna snimka

Bezbrižno svirali gitaru kad je u pozadini odjeknula stravična eksplozija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragični događaj u kojem je poginulo 29 osoba u Istanbulu slučajno su kamerom snimili mladići koji su u parku svirali gitaru.

Bezbrižnost sviranja i pjevanja mladića u Turskoj prekinula je snažna eksplozija koja je u subotu navečer odjeknula u Bešiktašu, istanbulskoj četvrti na europskoj obali Bospora.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama

Mladić koji je snimao svoje prijatelje koji su sjedili na klupi u parku i svirali gitaru, vidio je eksploziju iza njihovih leđa i odmah ih upozorio. Ubrzo potom odjeknulo je još snažnih eksplozija zbog čega su počeli trčati tražeći skrovište.

Podsjetimo, prema službenim informacijama 29 je osoba ubijeno, uglavnom policajaca, a 166 ranjeno u dvostrukom bombaškom napadu. Napadi su se dogodili nakon nogometne utakmice domaćeg Bešiktaša i Bursaspora - jedan je bio autobombom na policijski autobus ispred stadiona Bešiktaša, a drugi je djelo bombaša samoubojice koji se raznio među policajcima u obližnjem parku Macka, 45 sekundi kasnije.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene